fbpx

Terraforming I

Remko Koopman

2014

150 x 100 cm

Acryl, inkt, marker, spuitbus en gemalen koffie op canvas.

€ 3900,-

Over

Remko Koopman

Remko Koopman (Leiden, 1974) is beeldend kunstenaar, grafisch vormgever en auteur.

Zijn autonome werk bestaat uit puzzelstukjes geïsoleerd uit een groter geheel. Hierdoor is het gissen naar de werkelijke schaal van de afbeeldingen op het doek. Zijn beeldtaal bestaat uit industriële architectonische bouwstenen, mechanische componenten, (micro)elektronica, bioluminescente organismen, organische weefsels en mathematische patronen. Met deze ingrediënten schetst hij toekomstvisies op het gebied van industrie, wetenschap en techniek. De menselijke roofbouw op zijn leefomgeving, science fiction, biologie, nano-technologie en de medische wetenschap vormen de inspiratiebronnen voor zijn werk.

Koopman studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag, afstudeerrichting ‘Grafische en Typografische Vormgeving’. In 2018 behaalde hij een post-HBO diploma aan de Amsterdamse Hoge School voor de Kunsten (AHK), afstudeerrichting ‘BIK’ (Beroepskunstenaar In de Klas).

Augmented Reality

Bekijk alle werken van Remko bij jou thuis of op kantoor, direct aan de muur met augmented reality.

Yomooka heeft een fysieke kunstgalerie op de Haagweg 4 in Leiden die zonder afspraak te bezoeken is. Iedere maand wisselt onze expositie en is er maar een deel van de collectie tentoongesteld. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij daarom de virtuele galerie opgericht. Bekijk onze gehele collectie en vraag vrijblijvend een bezichtiging aan en wij zorgen ervoor dat het werk in de galerie hangt wanneer jij er bent. Wij begrijpen dat de drempel hoog kan aanvoelen om een bezichtiging aan te vragen. Daarom doen we er alles aan om die drempel te verlagen. Onze augmented reality app kan hierbij helpen. Door middel van deze app kan je in jouw eigen tijd thuis of op kantoor zien of het werk past in jouw interieur zonder enige verplichting . Het aankopen van een werk moet een mooie ervaring zijn en vooral kleur aan het leven geven.

Download hier de Augmented Reality app en zoek op Yomooka om de collectie te openen.

© Copyright - Yomooka Websitedesign Jim Roses