fbpx

Annabelle

Piet Lepelaar

2020

Robotachtige sculpturen

Gerecyclede materialen

70×100

€650,–

Over

Piet Lepelaar

Een glimlach op het gezicht van de toeschouwer, daar is het me om te doen. Niets meer en niets minder.”

Achter een dikke ijzeren deur, in de kelder van de ‘oude’ ambachtsschool aan de Haagweg 4 in Leiden, bevindt zich de geheimzinnige werkplaats van Spatule. Daar bouwt hij van schroot en afgedankte spullen ingewikkelde installaties en robot-achtige sculpturen. Spatule de uitvinder (mad scientist?) houdt zich, naar eigen zeggen, o.a. bezig met tijdreizen en doet levensbelangrijke experimenten om de dood te slim af te zijn. Spatule (Leiden, 1963) is autodidact en opgeleid door het leven.

Zijn doel is zijn werk uit- en vastleggen in een boek. Om deze droom te kunnen verwezenlijken geeft hij rondleidingen waarvan hij de opbrengst opspaart in zijn ‘Bucket List’ (ook hierover kan hij u tijdens uw bezoek meer vertellen). Nieuwsgierig geworden door dit alles?

Vraag een rondleiding door de geheimzinnige werkplaats van Spatule aan

Spatule geeft rondleidingen voor groepjes mensen tot 10 personen (uiteraard conform de laatste richtlijnen). Een leerzame en inspirerende schoolexcursie, ook leuk als bedrijfsuitje of ‘verantwoord’ tussendoortje. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@galeriecafeleidselente.nl of info@yomooka.com

Augmented Reality

Bekijk alle werken bij jou thuis of op kantoor, direct aan de muur met augmented reality.

Yomooka heeft een fysieke kunstgalerie op de Haagweg 4 in Leiden die zonder afspraak te bezoeken is. Iedere maand wisselt onze expositie en is er maar een deel van de collectie tentoongesteld. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij daarom de virtuele galerie opgericht. Bekijk onze gehele collectie en vraag vrijblijvend een bezichtiging aan en wij zorgen ervoor dat het werk in de galerie hangt wanneer jij er bent. Wij begrijpen dat de drempel hoog kan aanvoelen om een bezichtiging aan te vragen. Daarom doen we er alles aan om die drempel te verlagen. Onze augmented reality app kan hierbij helpen. Door middel van deze app kan je in jouw eigen tijd thuis of op kantoor zien of het werk past in jouw interieur zonder enige verplichting . Het aankopen van een werk moet een mooie ervaring zijn en vooral kleur aan het leven geven.

Download hier de Augmented Reality app en zoek op Yomooka om de collectie te openen.

© Copyright - Yomooka Websitedesign Jim Roses