fbpx

Industrial drawing 3

Petra de Haas

2020

Schilderij

Kleurpotlood, markers en acrylverf op papier

114×83 cm

€ 1950,-

Over

Petra de Haas

Haar nieuwe werk kenmerkt zich door haar fascinatie voor de oude industrie, zoals vervallen fabriekshallen en- terreinen. Zowel in het platte vlak als 3 dimensionaal. Dit vertaalt zich in industrieel getinte installaties en tekeningen. De industriële installaties zijn een combinatie van onder andere verschillende industrie- en machineonderdelen die hun oorspronkelijke toepassing grotendeels verliezen en een nieuw gezicht krijgen. Haar tekeningen vormen een wereld waar herkenbare, maar ook fantasierijke elementen bij elkaar komen.
Beeldend kunstenaar Petra de Haas (Katwijk, 1967) studeerde aan het Hout- en MeubileringsCollege (HMC) in Amsterdam, richting Meubelmaken. Voorheen eigenaar van Meubelatelier HoutVorm. Momenteel zit ze in het 5e jaar van de 5-jarige deeltijdopleiding van de Kunstacademie NAU in Utrecht. Sinds 1999 heeft Petra haar atelier op de Haagweg 4.

Augmented Reality

Bekijk alle werken van Petra bij jou thuis of op kantoor, direct aan de muur met augmented reality.

Yomooka heeft een fysieke kunstgalerie op de Haagweg 4 in Leiden die zonder afspraak te bezoeken is. Iedere maand wisselt onze expositie en is er maar een deel van de collectie tentoongesteld. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij daarom de virtuele galerie opgericht. Bekijk onze gehele collectie en vraag vrijblijvend een bezichtiging aan en wij zorgen ervoor dat het werk in de galerie hangt wanneer jij er bent. Wij begrijpen dat de drempel hoog kan aanvoelen om een bezichtiging aan te vragen. Daarom doen we er alles aan om die drempel te verlagen. Onze augmented reality app kan hierbij helpen. Door middel van deze app kan je in jouw eigen tijd thuis of op kantoor zien of het werk past in jouw interieur zonder enige verplichting . Het aankopen van een werk moet een mooie ervaring zijn en vooral kleur aan het leven geven.

Download hier de Augmented Reality app en zoek op Yomooka om de collectie te openen.

© Copyright - Yomooka Websitedesign Jim Roses