fbpx

Kunstprojecten

Door samen te werken staan we sterker

Projecten

Yomooka ontwikkelt creatieve concepten met als doel om verschillende kunstvormen en mensen met elkaar te verbinden. Door bijvoorbeeld kunst en muziek of wetenschappers samen met kunstenaars samen te laten werken, ontstaat er een mooie creatieve synergie die inspiratie geeft om anders naar kunst en processen of objecten te gaan kijken. Hierdoor ontstaan er vernieuwende en verbindende processen die bij zullen dragen aan het publieke domein.

Yomooka is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en verbinden van de verschillende kunstvormen. De projecten zullen per geval een ander doel hebben. Soms is deze maatschappelijk, soms cultureel en soms om verschillende doelgroepen te verbinden. Bekijk al onze projecten en laat je inspireren. Mocht je met ons willen verbinden, neem dan contact met ons op.

Kookbook

Kookbook is niet zomaar een kookboek. Het is een kookboek waar 24 gerechten zijn ontstaan door 24 kunstwerken van 24 verschillende kunstenaars met elkaar te verbinden. Het afgelopen jaar is er minder plek geweest om te exposeren. Galerie cafe Leidse Lente en Yomooka vonden dat er in alle onzekerheid ook plaats moest zijn voor iets leuks en een plek om kunst te verspreiden. Het gezellige van eten, gecombineerd met kunst en creativiteit in één boek. Pre-order dit boek nu en laat je inspireren door deze kunstzinnige gerechten en steun de kunst!

Kunst Coaching

Yomooka zet zich in om kunstenaars te helpen om zichzelf te profileren en kenbaar te maken aan het publiek. Wij hebben gemerkt dat veel kunstenaars na het afronden van de academie niet helemaal weten hoe ze zichzelf in de markt kunnen zetten. Het gevolg is dat veel kunstenaars het daarom niet overleven als ondernemer. Dat vinden wij een slechte zaak. Wij bieden daarom korte coaching trajecten aan voor kunstenaars die met vragen zitten. We gaan hier in op de vraag hoe je commercieel kan zijn met kunst zonder de visie teniet te doen. Maar ook praktische zaken als hoe je een galerie kunt benaderen, wat er belangrijk is met klant contact en hoe jij jezelf als kunstenaar kunt presenteren. Daarnaast zal een van de coaches, samen met de galeriehouder en een docent naar het werk kijken om daar feedback op te geven. Een coaching traject bestaat uit 5 sessies van 30 minuten en kost €295,-

© Copyright - Yomooka Websitedesign Jim Roses