fbpx

Untitled

Diana Lepelaar

70×100 cm

€ 1200 euro 1/10

Over

Diana Lepelaar

Geboren en getogen in Leiden (23-09-1969). Als kind schilderde ik al samen met mijn opa in de Lakenhal. Overal waar ik ging, ging mijn schetsboek mee en kon ik uren zoet zijn. Op school kreeg ik opdrachtjes voor portretten. Dat liep uit tot een soort portretservice aan huis in mijn pubertijd, waarbij ik veel vrienden en familie heb geportretteerd. Maar wat mij nog meer interesseerde was de moderne kunst. Vanaf mijn 20e ging ik zelf kunst verzamelen en begon mijn eigen werk te veranderen. Ik heb vele wegen bewandeld in mijn loopbaan, maar creëren is nooit gestopt.

In mijn werken probeer ik te spelen met contrasten, stille ruimtes en een quasi-willekeurig lijnenspel. Sommige werken doen denken aan bodemlagen, alsof ze verwijzen naar vormen uit het geologische verleden. De werken zijn zowel kleurrijk als sober. Materialen als pleister, cement, zand, klei en verflagen spelen een rol. Het werk zit letterlijk vol met lagen. Ook in haar werk in de openbare ruimte spelen lagen en lijnen een grote rol.

Augmented Reality

Bekijk alle werken van Diana bij jou thuis of op kantoor, direct aan de muur met augmented reality.

Yomooka heeft een fysieke kunstgalerie op de Haagweg 4 in Leiden die zonder afspraak te bezoeken is. Iedere maand wisselt onze expositie en is er maar een deel van de collectie tentoongesteld. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij daarom de virtuele galerie opgericht. Bekijk onze gehele collectie en vraag vrijblijvend een bezichtiging aan en wij zorgen ervoor dat het werk in de galerie hangt wanneer jij er bent. Wij begrijpen dat de drempel hoog kan aanvoelen om een bezichtiging aan te vragen. Daarom doen we er alles aan om die drempel te verlagen. Onze augmented reality app kan hierbij helpen. Door middel van deze app kan je in jouw eigen tijd thuis of op kantoor zien of het werk past in jouw interieur zonder enige verplichting . Het aankopen van een werk moet een mooie ervaring zijn en vooral kleur aan het leven geven.

Download hier de Augmented Reality app en zoek op Yomooka om de collectie te openen.

© Copyright - Yomooka Websitedesign Jim Roses