fbpx

Oranje

Allart Lakke

Drieluik in aluminium. Compleet oranje gecoat.

Formaat : Gesloten breed hoog diep. 220 x 330 x 50 mm.

Open breed hoog diep.  440 x 330 x 25 mm.

Materiaal : Aluminium. Vier scharnieren. Oranje coating (afwerking prototype Der Engel). Rugzijde ophanging. ± 7 kilo

Jaartal : 1999-2020

Prijs op aanvraag

Over

Allart Lakke

Allart Lakke [Zeist, NL, 1961] volgde zijn opleiding tot beeldhouwer aan de Academie Sint Lukas te Brussel, en vervolgens aan de École Nationale Supérieure des Arts Visuels (EN-SAV), eveneens te Brussel. In 1990 keerde hij terug naar Nederland en vestigde zich in de stad Leiden waar hij nog steeds woont en werkt.
Het werk van Allart Lakke zou men kunnen zien als een poging om de grammatica van de verbeelding te verbeelden. Lakke manifesteert in al zijn werk een aandrang om te zoeken tussen de regels ofwel, als het om beelden gaat, naar ‘de beelden tussen de beelden’.  (tekst Onno Schilstra)

Augmented Reality

Bekijk alle werken van Allart bij jou thuis of op kantoor, direct aan de muur met augmented reality.

Yomooka heeft een fysieke kunstgalerie op de Haagweg 4 in Leiden die zonder afspraak te bezoeken is. Iedere maand wisselt onze expositie en is er maar een deel van de collectie tentoongesteld. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij daarom de virtuele galerie opgericht. Bekijk onze gehele collectie en vraag vrijblijvend een bezichtiging aan en wij zorgen ervoor dat het werk in de galerie hangt wanneer jij er bent. Wij begrijpen dat de drempel hoog kan aanvoelen om een bezichtiging aan te vragen. Daarom doen we er alles aan om die drempel te verlagen. Onze augmented reality app kan hierbij helpen. Door middel van deze app kan je in jouw eigen tijd thuis of op kantoor zien of het werk past in jouw interieur zonder enige verplichting . Het aankopen van een werk moet een mooie ervaring zijn en vooral kleur aan het leven geven.

Download hier de Augmented Reality app en zoek op Yomooka om de collectie te openen.

© Copyright - Yomooka Websitedesign Jim Roses